Привилегията, наречена Privilege Club

Най-големият клуб в света привлича на Ибиса купонджии от цял свят
9 сеп 2005 15:10,
Привилегията, наречена Privilege Club
Снимки: Авторът

Юрий Синьовски  

ultravox@excite.com

Всичко започва тук, на приказния остров, където нощта е ден и денят - нощ, на острова, където никога не е време за сън, а единствено за забавления. Тук винаги може да срещнете знойни красавици, плейбои, техноманиаци и купонджии от всички краища на света. Мястото е Ибиса...

Тръгнете ли насам, оставете всички предразсъдъци вкъщи! Ибиса не е място за спокоен отдих, тук самата атмосфера е заредена с купон! Нощният живот е невероятна смес от европейски клубинг и традиционни испански фиести. Тук е „родината" на Chill Out музиката, тук са най-известните диджеи в света, най-известните клубове – също.

Amnesia е един от най-оригиналните клубове на острова, съществува от 1970 г. Намира се на 6 км. от град Ибиса, на път за Сан Антонио. Запазената марка на клуба се нарича foam partyогромно количество пяна се излива между танцуващите и ги облива нон стоп...

Pacha е друга от легендите сред дискоманиаците. Намира се в центъра на град Ибиса, на 5 км. от пристанището. Разполага с огромен дансинг и има седем бара. Откакто е отворена през 1973 г., до днес по света са открити 70 нейни филиала.

От 1988 г. работи и Space - най-популярният Afterhour Club на острова. Той отваря врати рано сутрин, за да приюти „оцелелите” от другите дискотеки купонджии. Намира се в парка Waterslide, близо до Playa d'en Bossa, в самия град Ибиса.

Фаворитът на градчето Сан Антонио се нарича Es Paradis. Клубът работи от 1990 г. и привлича с популярното aqua partyедин уникален „мокър” купон, който гарантира големи дози адреналин.

Но сред цялата тази „райска градина” ярко се откроява едно място, което дава неповторими усещания, едно място, което сбъдва мечти - Privilege Club. Разположена на пътя между Ибиса и Сан Рафаел, легендарната дискотека е „върхът на сладоледа”! Наистина!

Годината е 1970, клубът тогава се нарича KU. Още с откриването си, дискотеката „набира скорост” и бързо става любимо място на музиканти, спортисти, бизнесмени. Скоро целият световен елит се пренася тук – актьори, поп и рок звезди, супер модели, политици...

В края на 80-те клубът е принудително затворен – слуховете го поставят в центъра на организиран наркотрафик и други тъмни сделки. Какво всъщност може да се очаква, когато на едно място са събрани супер модели, известни личности, рокаджии и наркотрафиканти...

Отваря врати отново през 1994 г. - вече като Privilege Club и веднага влиза в книгата на рекордите „Гинес” като най-голямата дискотека в света!!!

Уникална атмосфера, впечатляващ интериор от метал и стъкло, терасовидни градини с палми, невероятни светлинни ефекти, страхотна акустика, убийствен саунд и хиляди заредени с енергия клубисти гарантират запомнящи се вечери...и сутрини! Просто трябва да видите Privilege Club за да повярвате в него!

Триетажната мега дискотека е с форма на летяща чиния и в нея се влиза през гигантско стълбище, което ви отвежда до най-големия в света дансинг, който побира 10 000 души. Общата площ на дискотеката е 6 500 кв. м. Едната стена на Privilege Club е изцяло от стъкло, през което сутрин влизат първите слънчеви лъчи...

Privilege Club е и единствената дискотека в света, в която има вътрешен басейн. Ако сте сред щастливците да не се изгубите сред лабиринтите, тук можете буквално да охладите страстите, когато стане прекалено горещо!

В трите самостоятелно обособени музикални зони се слуша всичко – от funky breakbeat до trance и techno. Разбира се, дискотеката има и VIP част, с истински VIP посетители.

Всеки понеделник в Privilege Club върви уникалното шоу Manumission – истинска легенда сред клубисти и туристи. Перверзни жени, мръсни танци и секс шоу на живо са само част от това парти за „грешници”! Нищо чудно, че Manumission се приема със смесени чувства. Естествено, вие също може да станете част от това нецензурно изпълнение – достатъчно е само да знаете, че тук нищо не изненадва и табута няма!

От тази година в Privilege Club стартира и Ibiza Rocks - лайв на най-слушаните в момента банди, превзели световните чартове. Всеки петък, феновете могат да видят любимите си групи на живо само тук!

Входът в тази огромна дискотечна империя варира от 20 до 60 евро, в зависимост от програмата през вечерта. Сумата, разбира се, не е по джоба на всеки, но все пак шансове да попаднете вътре има.

И ако русокоси красавици като на шега ви забършат направо от улицата и ви вкарат във вихъра на купона, знайте, че сте „жертва” на поредната рекламна атака. Очаквайте да платите 10 евро за една водка и 8 евро за бира... но повярвайте – струва си, защото да попаднеш в Privilege Club наистина е привилегия!

Няма нужда да казвам, че в това „горещо” място като нищо ще срещнете живите легенди сред диджеите - Sasha, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Carl Cox, Tiesto…

Останалото е една впечатляваща комбинация от звук, светлина, дизайн и секси жени, която ви гарантира едно наистина адско парти!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание